خوشبختانه علی رغم تمام عقب ماندگی های صنعت خودروسازی کشورمان، اخیرا شرکت ایرانخودرو از نسخه اتوماتیک دنا پلاس، مجهز به پیشرانه هیبریدی در پنجمین همایش صنعت خودروسازی کشور رونمایی نمود. در ادامه شما را بیشتر با دنا پلاس هیبریدی آشنا خواهیم نمود.
شکی نیست که هدف گذاری شرکتهای حاضر در سطح نخست خودروسازی جهانی، از جهت سیاست گذاری مسیر آینده، به سمت استفاده از انرژی الکتریسیته متمایل بوده و پیشرانههای احتراق داخلی بتدریج بایستی جای خود را به انواع برقی بسپارند. با این وجود در برهه کنونی که بسترهای لازم برای الکتریکی نمودن کلیه خودورها در تمام کشورها وجود ندارد، استفاده ترکیبی و توأمان از انرژی سوختهای فسیلی و الکتریسیته میتواند به عنوان یک تعدیلگر مناسب در این خصوص محسوب بشود و سختیهای دوران گذار به سمت خودروهای تمام برقی را تاحد زیادی کاهش دهد. بنابراین چاره کار چیزی نیست جز پیشرانههای هیبریدی که هم از مزیت انرژی پاک الکتریسیته برخوردار هستند و هم حکم یک خودروی عادی مجهز به پیشرانه احتراق داخلی را دارند که سوخت مورد نیازشان در سراسر کشورها به راحتی پیدا میشود.
دنا پلاس هیبریدی علاوه بر برخورداری از کلیه آپشن های دنای معمولی مانند: کیسه های هوای راننده و سرنشین جلو، سیستم ترمز چهارچرخ دیسکی همراه با ABS و EBD، تهویه مطبوع اتوماتیک ، سامانه مسیریابی ، حسگر دنده عقب ، بلوتوث ، آینههای جانبی تاشونده برقی و... از تجهیزات اختصاصی نظیر سانروف، ایربگهای جانبی صندلیهای جلو، دوربین دنده عقب، دیلایت و پارهای موارد دیگر بهرهمند شده است.
افزایش توان خروجی پیشرانه در تعاون با موتور الکتریکی، افزایش دامنه حرکتی خودرو، کاهش مصرف سوخت، کاسته شدن از شدت آلایندگی و... از جمله مزایای خودروهای هیبریدی به شمار میروند.
خوشبختانه علی رغم تمام عقب ماندگی های صنعت خودروسازی کشورمان، اخیرا شرکت ایرانخودرو از نسخه اتوماتیک دنا پلاس، مجهز به پیشرانه هیبریدی در پنجمین همایش صنعت خودروسازی کشور رونمایی نمود. این خودرو که در تعامل با شرکت بلژیکی پانچ به مرحله طراحی و تولید رسیده است، از موتور الکتریکی با توان 90 کیلووات و نهایت گشتاور 220 نیوتن-متر سود میبرد که از طریق کابل و برق شهری قابل شارژ است. همچنین ظرفیت باتری 14 کیلووات ساعت اعلام شده است. در خصوص توان خروجی نهایی و سایر مشخصات فنی این خودرو، تاکنون اطلاعات دیگری به بیرون نشر پیدا نکرده است.
دنا پلاس هیبرید در تعامل با شرکت بلژیکی پانچ به مرحله طراحی و تولید رسیده است.
امیدواریم چنین محصولاتی که آلایندگی کمتری برای محیط زیست داشته و صرفه اقتصادی مناسبی برای مصرف کننده(از منظر مصرف سوخت) دارند، با قیمتی موجه و متناسب به دست مشتری ایرانی برسند و مانند برخی دیگر از پروژه ها که با سرعت برق رونمایی میشوند، همچون باد محو و ناپدید نگردند.
درود
به نظر من اگر خطوط کناری تا صندوق عقب کشیده بشه خیلی بهتره.
چونمحصول فکر، دست و پنجه فرزندان ایران است من حتما میخرم
در پاسخ به علی آقا- بله البته بلژیکیها خیلی از نظر ژنتیکی به ایرانیها نزدیکند!
دنا کلا" طرح صندق عقبش طرح زیبای نداره طرحش و عوض کنید
طرح صندوق عقبش از روی بنز C200 الگو برداری شده
اگر در حد حرف نباشه خيلى خوب
باید مدیران ما با اقتدار و ابتکار بی نظیر خود به سربلندی ایران گام بردارند.این نوع اوری سرشار ازامتیاز برای مردم با افتخار ما میباشد.دولت باید از تولید خوب حمایت کند .برای مثال این خودرو در مصرف بنزین که با یارانه به مردم اهدا میشود به نفع دولت خواهد بود
هوای دلپذیر که باعث سلامت مردم میشود و جلوگیری از بیمار شدن ریه و قلب میگردد.و این خود صرفه جویی در داروهای وارداتی که با یارانه به مردم میشود را موجب خواهد شد.
مدیران ما نیز با دید اقتصاد مقاومتی قیمت گذاری کنند.موفقباشید
اگر دزدی در آن نباشد خوب است اما متا سفانه شرکتهای خودرو سازی ایرانی ثابتکرده اند که چیزی غیراز دزدی از کیفیت .کمیت واعلام قیمتهای. 5 تا 10 برابری برای تولیداتشان و گارانتی های اعصاب خوردن ندارند و همیشهما نوکرو دست نشانده خارجی ها خواهیم بود .
این حقیر چندین سال است که چشم انتظار ورود خودروی هیبرویید به بازار ایرانم و کاش زودتر بیاد این دنای هیبرویید
بنده هزینه ازمون و خطا خودرو سازان را نمیدم . خیلی زشته و بی ریخته این ماشین.
اگر این ماشین با قیمتی مناسب در بازار عرضه گردد قطعا کولاک خواهد کرد.
اگه تونستن به مرحله تولید انبوه برسونند که غیر ممکنه
قیمت آن بالای 150 میلیون در شرایط فعلی خواهد بود شک نکنید