با شدت گرفتن تحریمها و قطع واردات خودرو و قطعات خودرو به کشور ، صنایع و خودروسازان داخلی در تکاپوی بومی سازی قطعات و ارتقای کیفی محصولات خود هستند تا نیازهای بازار خودرو کشور را تا حد امکان جوابگو باشند.
روز شنبه وزیر صمت و مقامات دولتی در کارخانه نیرو محرکه واقع در شهر صنعتی البرز حاضر شدند و مدیران ارشد این شرکت و گروه صنعتی ایران خودرو دستاوردهای خود را در زمینه سامانههای انتقال قدرت به نمایش گذاشتند. در حاشیه این مراسم نیز رانا پلاس جدید در جایگاه اولین محصول ۶ دنده دستی ایران خودرو معرفی شد.
در این مراسم جعبه دندههای ۶ سرعته دستی پیشرانههای TU5 پلاس، EF7 و TC7 معرفی شدند و همچنین جعبه دنده های AMT و DCT نیرو محرکه نیز به نمایش در آمدند. در این پروژه ۸۵ درصد قطعات نسبت به گیربکس BE پژو (گیربکس استاندارد پژو ۴۰۵) تغییر و بهبود یافته و عمق داخلی سازی این محصول در حال حاضر ۹۵ درصد است.
جعبه دنده بهبود یافته ۵ سرعته، سیستمهای ارتقا یافته انتقال قدرت و … از جمله محصولات فنی و جدید شرکت نیرو محرکه و گروه صنعتی ایران خودرو هستند که در مراسم امروز در معرض دید نمایندگان مجلس، مقامات ارشد وزارت صمت و خبرنگاران قرار گرفتهاند.
در حال حاضر تقریبا ۹۵ درصد محصولات تولیدی ایران خودرو با گیربکس دستی به بازار عرضه میشود و به دست مشتریان میرسد. این محصولات از تنوع چهار تا پنج پیشرانه برخوردار هستند، بنابراین گیربکس شش سرعته دستی در تمام محصولات این شرکت، نقشی کلیدی دارد. این جعبه دنده جدید با هدف کاهش مصرف سوخت و ارائه گیربکس تمام داخلی از راه رسیده و علاوه بر آن، مزایای زیادی دارد.
همچنین در این مراسم رانا پلاس جدید با جعبه دنده ۶ سرعته دستی و سقف پانوراما برای معرفی آماده شده و قرار است تا در اتمام مراسم ویژگیهای کامل این خودرو مشخص شود. پیش از این عنوان میشد که رانا پلاس جدید با گیربکس ۶ دنده و سقف پانوراما، به فرمان کمکی برقی و پیشرانه TU5 پلاس هم مجهز خواهد بود.
فرشاد مقیمی، با بیان این که از فردا روزانه شش دستگاه محصول رانا پلاس سقف شیشهای مجهز به گیربکس شش سرعته تولید خواهد شد، اظهار داشت: گیربکس شش سرعته برای ایجاد مزیت رقابتی، صرفا بر تولیدات با نام و نشان ایران خودرو تطبیق داده خواهد شد. ۷۸ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودروی مجهز به گیربکس شش سرعته در سال آینده تولید می شود.
مقیمی از توسعه گیربکس و طراحی و تولید گیربکس نیمه اتوماتیک و اتوماتیک در سال ۱۴۰۰ نیز خبر داد و اظهار کرد: در سال آینده تولید گیربکس نیمه اتوماتیک MT6 با هدف ۸۵ هزار دستگاه و AMT6 با هدف تولید ۱۲ هزار دستگاه با سطح داخلی سازی ۳۰ درصدی کلید خواهد خورد. در ادامه توسعه این بخش از پلت فرم خودرو، گیربکس اتوماتیک DCT را به تولید خواهیم رساند.
نظرات بازدیدکنندگان (0)