همانند چند وقت اخیر، آمار کیفی و گزارش ارزشیابی خودروهای تولیدی در کشور توسط شرکت استاندارد ایران با همکاری وزرات صنعت، معدن و تجارت پیرامون تولیدات دی ماه سال جاری منتشر گردید که در ادامه مطلب شما عزیزان میتوانید شاهد آمار این لیست در بخشهای مختلف باشید.
طبق این گزارش، در گروه خودروهای وانت کمتر از 50 میلیون تومان، تندر پیکاپ که محصولی از سوی ایران خودرو بهشمار میآید، همانند ماههای گذشته با دریافت 3 ستاره کیفی توانست بالاترین نمره را مابین دیگر خودروهای موجود در این رده به خود اختصاص دهد. همچنین در این گروه از خودروها مدلهایی همچون نیسان آبی تک سوز، نیسان آبی دوگانه سوز، وانت مزدا دوکابین 2000 و وانت آریسان تنها با دریافت یک ستاره کیفی نتوانستند انتظارات در این بخش را براورده سازند.
در این گروه از خودروها که بیشترین توجه خریداران نیز به این بخش است، در بازه قیمتی بیش از 100 میلیون تومان، مدلهایی همچون پژو 2008 ( ایران خودرو )، مزدا 3 نیو ( بهمن خودرو ) و سوزوکی گرند ویتارا ( ایران خودرو ) با دریافت 4 ستاره کیفی در بالاترین جایگاه قرار گرفتند. در همین رابطه،در بازه قیمتی 75 الی 100 میلیون تومان، دو مدل کیا سراتو ( سایپا ) و هیوندای i20 ( کرمان خودرو ) با دریافت 4 ستاره کیفی صدر نشین بوده و خودروهایی همچون هایما اس 7 توربو ( ایران خودرو )، جک اس 5 ( کرمان خودرو ) و تیگو 5 ( کرمان خودرو ) با دریافت 3 ستاره کیفی در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند.
در گروه خودروهایی با قیمت 50 الی 75 میلیون تومان نیز طبق گرازش منتشر شده، بسترن ( آسا ) b30 با دریافت 4 ستاره کیفی توانست جایگاه اول را بهخود اختصاص دهد. همچنین، در این رده قیمتی لیفان ایکس 60 اتوماتیک با دریافت تنها یک ستاره کیفی، ضعیفترین خودرو این بخش شناخته شد.
در گروه خودروهایی با قیمت 25 الی 50 میلیون تومان که بیشترین خودروهای تولید داخل نیز در این رده قرار دارند، رنو ساندرو ( پارس خودرو ) توانست با دریافت 4 ستاره کیفی در بالاترین جایگاه این بخش قرار گیرد و مدلهایی همچون پژو 207 اتوماتیک ( ایران خودرو )، تندر نود اتوماتیک ( ایران خودرو ) و پارس تندر ( پارس خودرو ) به تربیت در جایگاههای بعدی قرار گرفتند. همچنین، خودورهایی همانند ام وی ام 315 نیو ( صندوق دار و هاچبک ساخت شرکت مدیران خودرو )، دنا ( ایران خودرو )، دانگ فنگ h30 کراس ( ایران خودرو )، سمند سورن ( ایران خودرو )، پژو 405 ( ایران خودرو )، سمند ال ایکس ef7 ( ایران خودرو )، ساینا ( سایپا )، تیبا2 ( سایپا ) و تیبا صندوق دار ( سایپا ) به صورت مشترک با دریافت تنها 2 ستاره کیفی در جایگاههای آخر این لیست جای دارند.
سرانجام، در گروه خودروهای کمتر از 25 میلیون تومان خودروهایی همچون پراید 131 و 132 ساخت گروه صنعتی سایپا و پراید 131 ساخت شرکت پارس خودرو قرار دارند که هر سه مدل با دریافت تنها یک ستاره کیفی در این لیست جای گرفتهاند.
لازم به ذکر است که در تصاویر زیر میتوانید مقایسه آمار کیفی خودروهای نام برده شده را نسبت به مدت مشابه ماه گذشته در مشاهده کنید.
پیرامون همین موضوع، حال نوبت به خودروهای تجاری و سنگین میرسد. در این گروه خودرویی در بخش مدلهای تجاری، تنها اتوبوس بین شهری اسکانیا 4212 مارال قرار دارد و این خودرو موفق به دریافت 3 ستاره کیفی شده است. اما در قسمت مدلهای باری، در بخش کامیونتها، ایسوزو NPR75K ساخت شرکت بهمن دیزل با دریافت 4 ستاره کیفی در جایگاه نخست و کامیونت الوند تنها با دریافت یک ستاره ایمنی در جایگاه آخر قرار گرفته است. در بخش کامیونها، ولوو FM460 ( سایپا دیزل ) و ایسوزو NPR75M ( بهمن دیزل ) به صورت مشترک با دریافت 4 ستاره کیفی در این بخش قرار دارند. سرانجام در بخش کشندهها، ولوو FH500 ( سایپا دیزل )، اسکانیا G410 ( ماموت دیزل )، ولوو FH460 (سایپا دیزل )، ولوو FM460 ( سایپا دیزل ) مشترک 4 ستاره کیفی را دریافت نمودند و کشنده FAW J6 تنها با دریافت یک ستاره کیفی در جایگاه آخر این لیست قرار گرفته است.
لازم به ذکر است که در این بخش نیز در تصاویر زیر میتوانید مقایسه آمار کیفی خودروهای نام برده شده را نسبت به مدت مشابه در ماه گذشته مشاهده کنید.
نظرات بازدیدکنندگان (0)